If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По каталог го дават 4,8 л обаче то винаги остава от старото така ,че вземи 4 л !
За селения фор алфа ромео от снимката струва 35 лв 2 л ,а селения голд е почти същата предполагам окуло 30 лв 2 л ! Но от към масло недей пести ще наще кошници са много капризни на тая вълна !
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
извинявам се че пишя в темата на колегата но си купих една раздранкана 33 1,4ие и гледам поне двигателя да е добре докат оправя копето та кажетеми колко ще ми излезе смяната на едно масло( имам в предвит филтри +масло ) и каде в горна оряховица мога да закупе неоходимите неща мерси
колега ходих да пиотам в горна в комплекс "Полета" и ми казаха че маслото и филтара ще ми струват 60лв ако го зема от тях полючам безплатна смяна и мисля да го направя там
колега ходих да пиотам в горна в комплекс "Полета" и ми казаха че маслото и филтара ще ми струват 60лв ако го зема от тях полючам безплатна смяна и мисля да го направя там
Добри е колега в сф ми искат 55 - до 65 питах в три сирвиза но мисля че по толкова върви масло и филтер
Comment