Известие

Collapse
No announcement yet.

масло на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• масло на 33

ЗДРАВЕИТИ КОЛЕГИ ВЧЕРА СЕ КУПИХ 33ИКА 1.7 8клапана . кажете о къде да и сипа масло защото по двигатиля нямя кпачка . Съжелявам зя тъпия въпрос

Виж тук енджине олио кадето пише !
    Attached Files
    Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 09:17.
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

благодаря много

Comment

а бихтели ми препорачали някакво масло което да сложя и да е докам 40-50лв
        ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

Selenia Gold

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

По каталог го дават 4,8 л обаче то винаги остава от старото така ,че вземи 4 л !
            За селения фор алфа ромео от снимката струва 35 лв 2 л ,а селения голд е почти същата предполагам окуло 30 лв 2 л ! Но от към масло недей пести ще наще кошници са много капризни на тая вълна !

Comment

извинявам се че пишя в темата на колегата но си купих една раздранкана 33 1,4ие и гледам поне двигателя да е добре докат оправя копето та кажетеми колко ще ми излезе смяната на едно масло( имам в предвит филтри +масло ) и каде в горна оряховица мога да закупе неоходимите неща мерси

Comment

Зависи колега може за 40 лв да го смениш може и за 100 !
                За Горна незнам но за в Търново мога да те ориентирам !

Comment

kaжи ако ненамеря в горна ще ида във ВТ

Comment

колеги днес сложих масло на 33ската на пръчката сичко е точно но но алфа контрола свети че няма маслол дайте съвет

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                      колеги днес сложих масло на 33ската на пръчката сичко е точно но но алфа контрола свети че няма маслол дайте съвет
                      Не го гледай,гледай си у пътя и негледай надолу.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

МЕРСИ много решел съм да сеням свещи и накладки , някой може ли да предложи нещо добро зощото ако отида на маЙстор за него сичко е добро :d

Comment

колега ходих да пиотам в горна в комплекс "Полета" и ми казаха че маслото и филтара ще ми струват 60лв ако го зема от тях полючам безплатна смяна и мисля да го направя там

Comment

загубена ми е капачката за маслото и не мога да намеря много ще съм благодарен ако някой каже къде в софия има такива

Comment

Първоначално публикувано от crazysex6008 Покажи съобщение
                              колега ходих да пиотам в горна в комплекс "Полета" и ми казаха че маслото и филтара ще ми струват 60лв ако го зема от тях полючам безплатна смяна и мисля да го направя там
                              Добри е колега в сф ми искат 55 - до 65 питах в три сирвиза но мисля че по толкова върви масло и филтер

Comment

Working...
                              X